Интернет-магазин "Хуторок"

товары для дома, огорода и дачи

График работы:

ежедневно
с 8:00 до 22:00

098-35-84-751

095-68-51-225

Домашні автоклави
Домашні автоклави
Коптильні гарячого копчення
Коптильні гарячого копчення
Димогенератори
Димогенератори
Побутові інкубатори
Побутові інкубатори
Тандыры
Тандыры
Побутові газові балони
Побутові газові балони
Молочні сепаратори
Молочні сепаратори
Дров'яні печі
Дров'яні печі
Сушки для фруктов и овощей
Сушки для фруктов и овощей
Корморезки и зернодробилки
Корморезки и зернодробилки

Часовий режим готування консервів

  • 22 July 2016 19:11:32
  • Reviews : 0
  • Views: 20072

Щоб знати, скільки часу необхідно для готування консервів, необхідно звернеться до тимчасового режиму консервування продуктів.

Для кожного продукту свого часу приготування, і в нашій таблиці ви знайдете тимчасової режим готування основних продуктів - риби, м'яса, офощей. Але пам'ятайте, що:

  • Час витримки старого м'яса потрібно збільшити на 15 хвилин;
  • Відхилення температур на 15-20 градусів, неприпустимо.
Продукт Обсяг банки, л. Температура готування, ° С Час готування, хв.
1. М'ясо (яловичина, свинина, баранина) 0,5 120 40
1,0 120 60
2. Птах (курка, дичину), кролик 0,5 120 30
1,0 120 50
3. Риба 0,5 115 25
1,0 115 30
4. Овочі 0,5 100 15
1,0 100 20
5. Гриби 0,5 110 30
1,0 110 40
6. Квасоля 1,0 115 115
7. Кукурудза 1,0 120 75
 
Оставить отзыв  ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.
 

Поділіться цією статтею в соціальних мережах, натиснувши на одну з кнопок нижче:

Top